Macbook Pro Touch Bar M1

Kun jokainen painallus, ajatus tai koodinpätkä tuntuu juuri oikealta. Katso hinta 13 tuuman MacBook Pro. Määritä kokoonpano tarpeidesi mukaan. Pidä kuvasi, elokuvasi, musiikkisi ja dokumenttisi aina mukanasi — ja avaa ne vilauksessa. Elisa Kirja. Applen M1-siru.

MacBook Pro

Taitava tekemään töitä. Yli 10 appia ja liitännäistä on jo optimoitu Applen siruille. Soita Kannettava editointistudio. Jos haluat lisätietoja, klikkaa tästä avautuu uuteen ikkunaan. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en.

macbook pro touch bar m1

Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 – mullistavaa suorituskykyä

Apple at Work Hanki työkalut joilla viet liike­toimintasi uudelle tasolle. Final Cut Pro. SSD-levystä saat tilaa tallentaa kaikki projektit, dokumentit, kuvat, musiikin, videot ja muut tiedostosi MacBook Prohon. Voit valita kaksi kertaa enemmän näytön­ohjain­ytimiä ja muisti­väylää kuin M1 Prossa, ja tehokkaam­pi Media Engine voi toistaa jopa 7 striimiä 8K-videota. Todellinen alustettu kapasiteetti pienempi. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritettyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Pron likimääräisen suorituskyvyn. Verrattuna Intel-pohjaiseen 13 tuuman MacBook Prohon.

ebay samsung a41

Apple MacBook Pro 13 () M1 | Elisa Yrityksille

Jatka ostoksia. Thunderbolt integroi tiedonsiirron, latauksen ja video­lähdön samaan porttiin — ja MacBook Prossa niitä on kaksi. Todellinen alustettu kapasiteetti pienempi. Elisa Kirja. SSD-levystä saat tilaa tallentaa kaikki projektit, dokumentit, kuvat, musiikin, videot ja muut tiedostosi MacBook Prohon.

MacBook Pro 13″ Retina Touch Bar Apple M1

Onko sinulla kysyt­tävää Macin ostami­sesta? Lisä­varusteet Tutustu Mac-lisä­­varusteisiin. Turvallisesti sinun. Tietyissä tilanteissa kuluttaja voi myös esittää vaatimuksensa edeltävälle myyjälle ketjussa. Tilaa 13 tuuman MacBook Pro Ja Rosetta 2 kääntää Intel-prosessoreille suunnitellut apit saumattomasti, joten voit hyödyntää niitä MacBook Prollasi. Vanha OmaElisa.