Lompakkokotelo Samsung Galaxy S21

Puhelinta varten on kuori, joka kiinnittyy magneettisesti lompakkoon ja irtoaa erilliseksi takakuoreksi. Värikäs kannellinen lompakkokotelo samsung galaxy s21 Samsung Galaxy S21 puhelimeen. Kuoressa on käytetty tehokkaasti toimivia materiaaleja sopivana yhdistelmänä. Kuoren sisällä on glitter hilettä, joka liikkuu kuorta kallistettaessa. Suojakuori tai suojakotelo on edullinen ja turvallisin vakuutus puhelimelle. Irrallisena toimivassa puhelimen takakuoressa on lujan kestävä pinta ja reunojen ympärille painautuva taipuisa kehys.

Samsung Galaxy S21 kuoret

Samsung Galaxy S21 vedenpitävät kuoret on valmistettu kestämään putoamista ja suojaamaan puhelintasi vedeltä, sateelta ja hieltä. Kääntämällä lompakon ympäri se pysyy pystyssä jalustana. Miellyttävän samettisessa lompakossa kaikki tarpeellinen kulkee mukana. Materiaali: Kannet ovat pu-nahkaa ja puhelimen kiinnike joustavaa ja kestävää tpu-muovia. Puhelimen paikka on murtumattomassa TPU-muovikuoressa, joka joustaa pitävästi reunojen ympärille.

lompakkokotelo samsung galaxy s21

Pikavalinnat

Kirkas panssarilasi Samsung Galaxy S21 puhelimeen. Samsung Galaxy S21 mintunvihreä unisieppari suojakotelo Loppu. Suojakuorien ominaisuudet eivät kuitenkaan lopu tähän, sillä niillä voit myös muokata puhelimesi ulkonäköä ja väriprofiilia juuri sinun itsesi näköiseksi. Puhelimen pitää tiukasti paikoillaan taipuisa TPU-muovinen kehys, joka painautuu reunoja ja kulmia vasten. Samsung Galaxy S21 puhelimelle löytyy myös suojakoteloita, jotka ovat astetta suojaavampia, kiitos kansiläpän, johon mahtuu mukavasti muutama tärkein kortti.

lg oled 48c14

Samsung Galaxy S21 kuoret | suojakuoret

Lompakon materiaali on miellyttävän samettisen pehmeää. Suojaa puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta. Kannet peittävät näytön ja takapinnan jolloin ne eivät pääse säröille tai naarmuuntumaan. Meillä kaikilla on hetket, jolloin haluamme sulkea ulkomaailman ja todellisuuden melun ja ehkä meditoida omalla tavallamme. Samsung Galaxy S21 nahkakotelot ovat elegantit ja tyylikkäät. Todella keveä ja ohuenmallinen kotelo, jossa puhelimen koko ei juurikaan kasva.

Samsung Galaxy S21 suojakuoret ja panssarilasit

Helposti kolahduksia saavissa kulmissa on lisävahvisteet. Näyttö jää suojaan kannen alle ja puhelimen pinnat ovat kauttaaltaan turvassa naarmuilta ja säröiltä. Materiaali: Kannet ovat pu-nahkaa ja puhelimen kiinnike joustavaa ja kestävää tpu-muovia. Värikäs kannellinen suojakotelo Samsung Galaxy S21 puhelimeen. Muista, että jos puhelimesi putoaa usein lattialle, sinun tulee olla varovainen valitessasi Samsung S21 kuoret!