Logitech Lightspeed Mouse

Taajuuskaista 2,4 GHz. USB johdoton vastaanotin. Lisää, poista ja järjestele kuutta mukana tulevaa painoajuuri oman pelityylisi mukaan. Atean tarvikehaku. Pakkauksen syvyys mm.

Logitech G502 Lightspeed -langaton pelihiiri

Valitettavasti tämä sivu ei OLE luettavissa mobiililaitteilla. Taajuuskaista 2,4 GHz. Product Information provided by the Manufacturer. Pakkauksen leveys 46 mm. Siirry Tuoteoppaat.

logitech lightspeed mouse

Halvin hinta:

Tuotekoodi: User Manual Product Documents. Asennus- ja huoltopalvelut. Syötä vähintään 2 merkkiä. Yrityksille ja yhteisöille Laitetoimitukset Pilvipalvelut Asennus- ja ylläpitopalvelut Liisaus -rahoitus. Langattoman vastaanottimen liitäntä Universal Serial Bus A-tyyppi.

lego star death

Logitech G LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse, halvin hinta 86€

Paino 99 g. Siirry Tuotteet. Kingston muistihaku. Tuotepakkauksen pituus mm. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Näytä laajat tuotetiedot. Painikkeiden jousitusjärjestelmä Hiiren ykkös-ja kakkos painikkeessa on metallijousitusjärjestelmä, joka tuottaa selkeät ja miellyttäväntuntuiset napsautukset ja nopean vasteen.

Logitech G LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse – Tuotetiedot |

Langaton alue 10 m. Valaistus Kyllä. Oikea- ja vasenkätiselle. User Manual Product Documents. Saatavuus Verkkokaupassa. Audio ja kuvansiirto.