Lipun Osto Vr

Erotusta halvempaan lippuun ei hyvitetä. Lähiliikenteen kertalipun hinta Lähiliikenteen kertalipun hinta määräytyy valitun reitin mukaan ja on valitulle reitille aina sama. Ajoneuvon rahtaus Kuljeta auto, moottoripyörä tai muu moottoriajoneuvo kaukojunassa. Voimassa Maksuton saattajalippu Jos sinulla on sairaus tai lipun osto vr ja tarvitset apua matkallasi, sinulla voi olla oikeus maksuttomaan saattajaan.

Asiakas­palvelu

Kertalippu kaukoliikenteeseen Kaukoliikenteen kertalipun hinta vaihtelee osto- ja matkustusajankohdan mukaan. Peruutuslomakkeen kautta emme voi tehdä muutoksia lippuusi. Autopaikka alk. Lue lisää aiheesta täältä. Erotusta halvempaan lippuun ei hyvitetä rahana eikä hinnanhyvityksenä.

lipun osto vr

Tietoa lipuista

Valitse suosikkikanavasi ja ota yhteyttä! Muutoksia suunnitelmissa? Huomaathan, että lippuun merkittyä matkareittiä tai matkustussuuntaa ei voi muuttaa. Tarvittaessa hänelle tulee järjestää vaihtoehtoinen kuljetus. Kuljeta auto, moottoripyörä tai muu moottoriajoneuvo kaukojunassa. Opiskelijat, imeväisikäiset 4—16 v.

charger jbl xtreme

Kaukoliikenteen kertalippu – VR

Matkalla unelmien kesään Löydä omat kesäreittisi edullisesti! Kesän liput tulevat myyntiin ensi viikon tiistaina 9. Muussa tapauksessa konduktöörillä on oikeus poistaa matkustaja junasta. Lisätietoa löydät HSL:n sivuilta. Muuttuvatko junamatkat jotenkin?

Eläkeläisalennus – VR

Matkahuollon myyntipisteistä ja asiamiespisteistä matkatoimistoista ja jälleenmyyjiltämme korttimaksulla junan konduktööriltä. Ennakkomaksut voidaan vaatia palautettavaksi, jos menetys tai vahinko on seurausta matkustajan tuottamuksellisesta tai tahallisesta toiminnasta, tai jos maksun vastaanottajalla ei ollut oikeutta ottaa vastaan korvausta. Kuolemantapauksessa maksetaan ennakolta 21 euroa matkustajaa kohti. Vai oletko lähdössä matkalle urheiluseuran, koululuokan tai muun vapaa-ajan ryhmän kanssa? Imeväisikäiset, opiskelijat, eläkeläiset sekä asevelvolliset saavat lomalipusta alennusta.