Lg 55un73006la Amazon

Pelkkä koko ei määritä enää hintaa. Melkein loppuunmyyty. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Monet Netflixin hdr-videoista on saatavilla myös Dolby Visionina. Ei tietoja.

Näin valitset sopivan älytelevision

Paino (fysiikka) ilman jalustaa. Kyllä, bluetooth on universaali menetelmä, joka mahdollistaa useiden erilaisten laitteiden yhdistämisen toisiinsa bluetoothin avulla. Lue tämä opas huolellisesti ennen laitteen käyttämistä ja l aita opas. Muokkaa tätä tuotesivua. Home Dashboard version.

lg 55un73006la amazon

Aiheeseen liittyvää

Tätä tarvitaan parhaiden ohjelmien Dolby Atmos -ääniä varten. Sisäänrakennettu prosessori. Mitkä ovat Televisiotoiminta näytön painomitat? Kyllä, bluetooth on universaali menetelmä, joka mahdollistaa useiden erilaisten laitteiden yhdistämisen toisiinsa bluetoothin avulla. Napsauttamalla Evästeasetukset voit valita, hyväksytkö vai estätkö tietyt cookies.

dreame cordless vacuum t30

LG UN73 55 tuuman 4K UHD -älytelevisio | LG Suomi

Ei tietoja. Apple HomeKit -tuki. Monet Netflixin hdr-videoista on saatavilla myös Dolby Visionina. Apple AirPlay 2 -tuki. Aito elokuvakokemus kotona. Liitä Bluetooth-tilaääni. Esitä kysymyksesi täällä.

LG 65UNLA käyttöohje (Suomalainen – 18 sivut)

Malli vaaditaan. T ekijäinoikeudet © L G Electronics Inc. Samsungin esimerkkitelevisio tukee repeilemätöntä kuvaa, adaptiivista ruudunpäivitystä ja hertsin päivitysnopeutta. Paino ja mitat. Lukuisten virittimien ja USB-tallennusmahdollisuuksien sijaan älytelevisiosovellusten tuki ja käytettävyys ovat nousseet tärkeimmiksi kriteereiksi yhdessä hyvän kuvan- ja äänenlaadun kanssa. Lisäksi televisioihin voi peilata sisältöä puhelimelta, tabletilta ja tietokoneelta.