Lenovo X Series

Käyttöaika akkuvirralla 10,3 h. Lenovo Precision Magnetic Pen -kynän ansiostaa muistiinpanojen tekeminen, allekirjoittaminen ja asiakirjojen muokkaaminen sujuu ThinkPad X12 Detachablessa erittäin helposti. Uskollinen kumppanisi Liikutpa sitten kaupungissa tai ympäri maailmaa, jokin näistä pienikokoisista seuralaisista kulkee mukanasi helposti. Katso kaikki Lenovo Go jalosteet. Suunnittelu Tuotetyyppi Kannettava.

LENOVO THINKPAD X1 YOGA GEN6 14″FHD+ TOUCH i5-1135G7/IRISXE/16/256SSD/W10P

Korkeus takaosa 26,6 mm. Lenovo Chromebookit ovat täydellinen valinta helppoon selaamiseen ja verkkopohjaisiin sovelluksiin. ThinkPad X1 Fold Täydellinen valinta riippumatta siitä, minne olet menossa. Prosessorityyppi Intel Core ixxx. Ammattilaisille, joiden on työskenneltävä nopeasti ja tehokkaasti, mutta joiden on oltava kohtuuhintaisia, ThinkBook on suunniteltu ThinkPadin kaltaisilla ominaisuuksilla pienille ja keskisuurille yrityksille sopivaan hintaan. Lenovo x series My WiFi -teknologia Kyllä. Voit myös kieltäytyä evästeiden tallennuksesta, ja jatkaa sivuston selaamista normaalisti.

lenovo x series

Asiakaspalvelu

Toimituskulut: Näytä. Sinua odottaa sähköpotkulauta! Continue Shopping. Edistyneet sisäänrakennetut tietoturvaominaisuudet Varmista yrityksesi tietoturva ja yksityisyytesi kattavilla ThinkShield-tietoturvaominaisuuksilla. Sen lisäksi neljä asteen mikrofonia poistavat epätoivotun melun ollessasi puhelussa.

etikkakurkku säilöntä

Lenovo ThinkPad W AC Adapter (Slim tip) |

Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta. ThinkPad X1 Titanium Yoga on suunniteltu työssään jatkuvasti liikkuvalle käyttäjälle, joka tarvitsee helpon pääsyn työympäristöönsä — olipa kyse tiedostoista, sähköpostista, kalenterista, sovelluksista tai verkkotapaamisista. Kannettavien tietokoneidemme voimanpesä on legendaarinen Lenovo ThinkPad. Uraauurtava suorituskyky, erinomainen vasteaika, pitkä akun kesto ja upea lenovo x series. Tuotteen syvyys ,5 mm. Näyttö Näytön halkaisija tuuma 12,5 ”.

Lenovo ThinkPad X – Tuotetiedot |

Erittäin ohut, vain 9 mm paksu tabletti mahtuu salkkuun tai käsivarren alle ja painaa vain g! Hylkää Hyväksy. Prosessori Suorittimen taajuus 2,5 GHz. ThinkPad X1 Titanium Yoga on suunniteltu työssään jatkuvasti liikkuvalle käyttäjälle, joka tarvitsee helpon pääsyn työympäristöönsä — olipa kyse tiedostoista, sähköpostista, kalenterista, sovelluksista tai verkkotapaamisista. Muistin kellotaajuus MHz. Meillä on tarjolla mukautettavia malleja, joissa on tehokas grafiikka, VR-valmiudet ja ylikellotettavat suorittimet.