Vedonlyönti & työ

Vedonlyönti on haastava laji. Vaikka Suomesta löytyy työkseen vetoa lyöviä ihmisiä, ovat suurin osa aktiivivedonlyöjistä työssäkäyviä aikuisia. Työkseen vedonlyöminen tarvitsee suuren pohjakassan ja se on stressaava ammatti. Tästä syystä vedonlyönti toimii hyvänä harrastuksena ja lisärahan tulolähteenä.

Urheilun seuraaminen on aina hauskempaa, kun on hieman omaa rahaa kiinni lopputuloksessa. Tästä syystä esimerkiksi kotimainen Veikkaus tekee niin kovaa tulosta tällä hetkellä. Työpaikalla kahvipöydässä on usein kovat keskustelut päivän Liiga-kierroksesta ja miten ottelut päättyvät. Seuraavana päivänä on mukava kehuskella osumillaan, kukin vuorollaan. Aina välillä porukasta joku voittaa suuremmin ja välillä pelataan yhteisiäkin vetoja.

Suomalaisille vedonlyöjille on tarjolla lukuisia erilaisia sivustoja, joissa vetoa voi lyödä, joten kotimainen Veikkaus ei ole ainoa vaihtoehto. Lisäksi monet suomalaiset sivustot tarjoavat vedonlyöntivihjeitä hieman erikoisempiinkin lajeihin. Muun muassa veikkausbonukset.com on jo pitkään toiminut suurena apuna vedonlyöjille, tarjoten pelivihjeiden lisäksi kokeilemisen arvoiset vedonlyöntisivustot suomalaisille.

download (1)

Välillä saattaa haaveilla, ettei aamulla tarvitse nousta töihin vaan voisi jäädä sängyn pohjalle. Vedonlyönnillä on mahdollista hankkia taloudellinen riippumattomuus, mutta se vaatii pitkäjänteistä harjoittelua ja opettelua. Vedonlyönti vaatii tarkan kassanhallinnan sekä ymmärryksen riskitekijöistä. Pelivihjeillä voi kasvattaa kassaa, mutta on syytä itsekin seurata lajeja, joista haluaa lyödä vetoa.

Työ vedonlyönnin parissa

Jotta ihmiset voivat lyödä vetoa, täytyy jonkun tarjota vetoja lyötäväksi. Vedonlyönti on ympäri Euroopan hyvin tarkkaan säänneltyä ja enää vetoja ei lyödä amerikkalaiselokuvien tapaan jossain baarin takahuoneessa. Saati sitten herätä pelivelkojen takia hevosen pää sängystä. Suomessa pelit on säädelty omalla lailla, mutta suuri osa eurooppalaisista nettivedonlyöntisivuista toimii Maltan lisenssin alla. Lait ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa, sillä EU määrittää ne.

Maltalla toimii lukuisia eri vedonlyöntisivustoja, joissa on yli 10 000 työntekijää. Vedonlyönnin parissa toimii muun muassa kertoimienlaskijoita, jotka ovat vastuussa siitä, että kertoimet ovat oikein. Heidän työnsä on myös reagoida, jos joku lyö suureella summalla jotain vetokohdetta. Hän tarkastaa, että onko tähän kohteeseen tullut lisäinformaatiota ja tämä aiheuttaisi kertoimien muokkaamisen.

Niin Maltalla, kuin Suomessa toimii suuri määrä suomalaisia pelialan ammattialaisia, jotka ovat alansa rautaisia ammattilaisia. Kiitos näiden ihmisten, vedonlyöntiä on mahdollista harrastaa tai pelata työkseen päivittäin!